Fruitzuurpeeling schoonheidsspecialiste duiven

Over Base of Beauty

Een schoonheidssalon in Duiven is werkelijkheid geworden......

Als huidcoach aan de slag, dat was altijd al mijn passie. Met het opstarten van schoonheidssalon Base of Beauty in Duiven heb ik van mijn hobby dan ook mijn werk kunnen maken. Al sinds mijn jonge jaren houd ik mijzelf bezig met beauty en is mijn eigen beautysalon altijd een grote droom geweest.

Tijdens mijn opleiding en via het merk Cenzaa leer ik continue nieuwe behandeltechnieken. Daarnaast volg ik dagelijks de ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering door het lezen van vakbladen, het volgen van beautyblogs, het bijwonen van seminars en het doen van diverse cursussen. Vanuit mijn kennis over de huid kan ik diverse huidproblemen aanpakken. Denk hierbij aan een acne, hyperpigmentatie, een droge en/of vochtarme huid, couperose en huidveroudering. Daarnaast houd ik mezelf bezig met wat voeding voor invloed heeft op onze huid en ik kan je dus ook daarin advies geven.

Tegenwoordig is huidverzorging essentieel in een maatschappij waarin je steeds vaker op je uiterlijk beoordeeld wordt . Ik vind het daarom belangrijk dat jij jezelf goed in je lijf voelt en daarbij hoort een gezonde huid die straalt. 

Laten we samen werken aan een gezonde huid die in balans is. Want zeg nou eerlijk die rimpels kunnen best een beetje minder, de puistjes ben je ondertussen wel zat. We zetten de tijd even stil en we gaan je huid weer laten stralen.

Your smile is the beauty of your soul!

priscilla heeren


Maatregelen omtrend COVID-19 (corona) in mijn Salon

Kom niet naar de salon bij klachten zoals verkoudheid, keelpijn en/of verhoging/koorts.

Wij proberen zo goed als het kan u en onszelf te beschermen. Hiervoor hebben wij onder andere de volgende maatregelen getroffen. U wast uw handen bij binnenkomst. Daarnaast werken wij zodra de klant dit wenst met een mondkapje en/of spatmasker op. Daarnaast draait er 24 uur per dag een luchtreinigingsysteem welke virus deeltjes tot 0,03 nm vangt. Tussen elke volgende klant worden werkbanken en deurklinken gedesinfecteerd. Verder werken wij met wegwerpbare compresdoeken. Het enigste wat u zelf mee moet nemen is een schoon badlaken waarmee wij u kunnen toedekken. In verband met deze maatregelen rekenen wij 2,95 euro* preventiekosten op elke behandeling.
* deze kosten komen bij een factuurbedrag boven de 100 euro te vervallen.