Micro meso therapie

micro meso therapie base of beauty duiven
Nieuw in de salon Micro meso therapie!

Micro Meso Therapie

Voor biorevitalisatie van de huid met Innoaesthetics-TDS transdermale therapie. Tijdens deze behandeling wordt je huid voorzien van lichaamseigen stoffen als hyaluronzuur, antioxidanten en minerale zouten d.m.v. kleine prikjes (0.5 mm). Deze werkstoffen stimuleren de huid zich te vernieuwen.

De kracht van de Micro-Mesotechniek zit hem erin dat actieve lichaamseigen werkstoffen direct in de huid worden ingebracht met hele fijne micronaaldjes, om directe werkstoffen af te leveren op de plekken waar behandeling nodig is. Doordat de ingebrachte werkstoffen heel plaatselijk een liftend en/of opvullend effect geven is het resultaat direct zichtbaar en voelbaar.

Resultaat

Een huidverbeteringsbehandeling waardoor de huid er jeugdiger uitziet met een direct en duurzaam resultaat. De ingebrachte bouwstoffen leggen een stevig fundament aan voor het succes van elke andere behandeling! 

De huid wordt door de ingebrachte werkstoffen geactiveerd om te werken aan celvernieuwing, aanmaak van collageen, elastine, hyaluronzuur, stevigheid, hydratatie en volume. De ingebrachte werkstoffen bereiden de huid goed voor op de effecten van andere aanvullende behandelingen. Op een vruchtbare bodem gedijen tenslotte de mooiste planten!

Tevens kan je de module ook los aan diverse behandelingen naar wens toevoegen.