Jouw huid: VAN ZOMER NAAR HERFST!

jouw huid in het najaar

Chloor en zeewater, transpiratie en de airco zorgen ervoor dat je huid zijn vocht verliest. Daarbij nog eens de zon op je huid….het gevolg?  Jij bent hopelijk lekker uitgerust na een vakantie maar je huid kan wel iets extra’s gebruiken. Het najaar is een overgangsperiode voor je huid en je moet je huidverzorging hierop aanpassen. Je moet nu zowel de schade van de zomer herstellen als je huid voorbereiden op de komende wintermaanden.


Gebruik jij ook het hele jaar door dezelfde crème? Het is beter om je crème af te stemmen op de wisseling van de seizoenen. De crème die je in de zomer gebruikt biedt je huid in de het najaar namelijk niet voldoende verzorging. Door wind, regen en de droogte en warmte van de verwarming gaat je huid vaak trekkerig voelen en ontstaan er snel schilfertjes, barstjes en rode vlekjes. De gevoelige huid kan heftig reageren op de overgang van de zomer naar de herfst doordat deze fijn en dun van structuur is. In de zomer heeft je huid voornamelijk bescherming nodig tegen UV-stralen en warmte en in de herfst moet je een gezichtsverzorgingsproduct hebben dat in de vorm van voeding, vocht en vet beschermt tegen kou, regen, wind en temperatuurwisselingen.

Ik kan je als huidcoach het juiste advies geven wat betreft huidverzorging en daarbij behandelingen op maat geven. Daarnaast werk ik ook therapeutisch met onder andere fruitzuren en microneelding en bindweefselmassages. Hiermee kan je diverse huidproblemen zoals acne, rimpelvorming en hyperpigmenatie aanpakken. Benieuwd naar wat ik voor jou en jouw huid kan betekenen? Neem dan contact op met mij via 06-34112422 of mail mij op info@baseofbeauty.nl. Uiteraard kan je ook direct online een afspraak bij mij maken. 

Ik zie je graag een keer bij mij in de salon.

Huidcoach

Priscilla Heeren