Fruitzuurpeeling

Fruitzuurpeeling schoonheidsspecialiste duiven

Een fruitzuurpeeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Deze fruitzuurpeeling behandeling heeft een reinigend en verjongend effect en zorgt voor huidverbetering.

Vernieuwen van de huid

Een fruitzuurpeeling zorgt voor vernieuwing van de huid. De behandeling maakt de huid gladder, gezonder en steviger. Het zogenaamde glycolzuur, een reeks organische fruitzuren, stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Dit heeft een gunstig effect op problemen als acné, slechte doorbloeding, pigment- en ouderdomsvlekken en verminderd rimpels. Als kuur verbetert het ook de vochtbalans van de huid.

Resultaat

Om een goed en mooi resultaat te bereiken zijn vaak een aantal behandelingen nodig. Afhankelijk van het aan te pakken huidprobleem zal dit tussen de 4 a 6 behandelingen zijn. De gunstige effecten van de peeling houden gemiddeld na een kuur behandeling enkele maanden aan.

Na de behandeling

Na iedere fruitzuurpeeling is het belangrijk om de huid te kalmeren en te herstellen met kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten van Cenzaa. Daarnaast ben je verplicht een zonbeschermingsproduct af te nemen ivm het verdunnen van de hoornlaag, welke tijdens de behandeling extra gevoelig is voor UV straling.

De huid kan na de behandeling wat rood zijn en jeuken. Dit is normaal en verdwijnt geleidelijk. Ook kan een lichte schilfering plaatsvinden. 

Het eerste consult

Zal ook jouw huid opknappen van een fruitzuurpeeling? Je bent van harte welkom voor een informatief gesprek. Vaak plan ik deze in met een Cenza mini behandeling zodat ik direct jouw huid kan bekijken en een juiste diagnose kan stellen. 

De kosten van een fruitzuurpeeling zijn vanaf 49 euro. 

Bel voor meer info naar 06-34112422 of stuur een email aan info@baseofbeauty.nl