Eerste stap naar huidverbetering

huidverbetering schoonheidsspecialiste duiven

Bij het uitkiezen van een gezichtscrème kun je tot een aankoop verleid worden door een mooie verpakking, een pakkende reclame of een lekkere geur. Tegenwoordig zie je zelfs veel online huidtesten, welke natuurlijk geen juiste huiddiagnose kunnen maken. Je koopt dan eigenlijk een product terwijl het misschien helemaal niet bij je huid past. Om de juiste verzorgingsproducten te kunnen kiezen zul je meer moeten weten over jouw huidtype en huidconditie. Is er ooit wel eens écht goed naar jouw huid gekeken? Is er weleens een uitgebreide huidanalyse gemaakt?

De eerste stap

De eerste stap naar huid verbetering is natuurlijk het reinigen van je huid. Maar waarmee reinig je eigenlijk je huid? Vaak zijn het de agressieve middelen die we kunnen kopen zonder huidadvies. Waardoor onze huid juist droger of vetter wordt. 

Hierna volgt een diepte reiniging welke we mechanisch aan kunnen brengen. Vaak kiezen we voor een dieptereiniging met een zo grof mogelijke korrel. Helaas werkt dit voor de meeste huiden averechts. Je rode plekjes worden alleen maar groter of je onzuiverheden breiden zich verder uit. 

Ook de comfort creme die we na de reiniging aan brengen op de huid is voor jouw huid van levensbelang. Het beschermt je huid tegen vrije radicalen, tenminste als je een creme pakt met een hoogwaardig volume aan werkstoffen. Wist je bijvoorbeeld dat bij het openen van een potje creme je werkstoffen vervliegen omdat er zuurstof bij komt? Kies daarom altijd voor een creme in een pompsysteem, luchtdicht verpakt.

Ga voor huidverbetering

Wil jij je huid echt verbeteren? Ik als huidcoach kan jou voorzien van het juiste advies. Ik geef altijd behandelingen afgestemd op jouw huidtype en huidconditie. Twee verschillen welke ik graag aan je uitleg.

Kijk een bij het uitgebreide aanbod aan behandelingen. Er is al een behandeling van 32,50 euro. 

Zie ik je snel? Samen gaan we werken aan een gezonde huid.