oxybrasie

Oxybrasie behandeling met radiofrequentie

Dit is de behandeling voor een natuurlijke face lift voor je huid!

De behandeling van de Oxybrasie bestaat uit drie stappen waarmee tot diep in de huid gereinigd wordt. Doordat echte huidverbetering van binnenuit komt, wordt niet alleen de bovenste huidlaag behandeld, maar ook de onderliggende huidlagen. 

De exfoliërende werking die lijkt op een mild alternatief van microdermabrasie zal helpen de opbouw van dode huidcellen te verminderen, de huid egaler te maken en de huidcellen met pigment naar de oppervlakte te brengen. 

Wat doet de oxybrasie voor mijn huid?

  • Huid krijgt direct een betere glow
  • Voorziet de huid van binnenuit en van buitenaf van essentiële voedingstoffen
  • Verheldert en egaliseert de teint
  • Verwijderd dode huidcellen
  • Stimuleert de celactiviteit en celvernieuwing

De behandeling bestaat uit drie stappen:

Stap 1: Exfoliatie
De bovenste laag van de huid wordt gescrubd. Overtollige huidcellen en de dode huidcellen worden verwijderd. Hierdoor kan de huid sneller nieuwe ingrediënten opnemen.

Stap 2: Insluizen
Door de exfoliatie en een verhoogde zuurstofvoorziening van binnenuit kan de huid de nieuwe actieve ingrediënten beter opnemen.

Stap 3: Zuurstof

Op de huid ontstaan CO2 belletjes die zacht op het huidoppervlak uiteen spatten. Dit staat ook wel bekend als carboxy-therapie. Deze belletjes veroorzaken een Bohr -effect waardoor zuurstofrijk bloed direct naar het behandelgebied wordt gestuurd waarbij zowel extra zuurstof als voedingsstoffen van binnenuit in de huid komen. Het resultaat is een stralende en goed gevoede huid.

Wat doet radiofrequentie voor mijn huid?


Een behandeling met radiofrequentie zorgt ervoor dat je huid weer strakker en steviger wordt. We verwarmen het weefsel op een aangename manier en als reactie hierop wordt de doorbloeding verbeterd en wordt de aanmaak van nieuwe collageen gestimuleerd wat een verstevigend effect heeft op de huid.